Carp Care

Dankzij onze nauwe banden met JRC hebben we onze stekken kunnen voorzien van weegslings, onthaakmatten, landingsnetten en tripods. Voor onze klanten betkekent dat dat u deze materialen niet hoeft mee te nemen. Dit scheelt plek in de auto en verkleint het risico op besmetting van het water.

Boten

Omdat het gebruik van een boot noodzakelijk is; worden deze door ons gratis ter beschikking gesteld. U dient enkel zelf een batterij en elektromotor mee te brengen. Een buitenboormotor is niet toegestaan.

Zwemvest

Het gebruik van zwemvest is verplicht. Deze dient u zelf mee te nemen!

Toegankelijkheid

Toen we het water kochten, kon er nog niet rond de plas gereden worden met de auto. Door de kleigrond reed je onmiddelijk vast. Sindsdien is er zwaar geïnvesteerd om de stekken bereikbaar te maken en 1000 ton grind later kan u nu uw auto bij de stek parkeren.

Sanitair

Wij zijn voorzien van eenvoudige faciliteiten, centraal aan het meer is er een douche en toilet voor de vissers. Ter hoogte van stek1 is een ecologisch droogtoilet aanwezig.

Stroomvoorziening

U kan aan het gemeenschappelijk deel ter hoogte van stek 3, batterijen of uw telefoon laden op ons off-grid systeem. Dit wordt door zonnepanelen gevoed dit houd wel in dat er best tijdens de daguren stroom wordt afgenomen.