Stekindeling

Het domein van Blackberry Lake is ongeveer 18ha groot en beslaat in totaal 12.5 hectare water. Het meer is opgedeeld in 3 tweepersoons stekken (stek 1, 2 en 3) en twee eenpersoons stekken (stek 4a ,4b). De eenpersoons stekken kunnen tevens als dubbele stek bevist worden.

Stekinfo

Hieronder vindt u meer informatie over de stekken en hoe deze het beste te bevissen zijn. De beheerder is tevens bereid om u ter plaatse van nuttige tips te voorzien.

Stek boeken?

Indien u interesse heeft in het boeken van een stek, neem dan contact met ons op voor een overzicht van de beschikbare stekken en data.

Op stek 1, "Primus" genaamd, zijn we voor het eerst begonnen. Er was nog geen weg en hier konden we het makkelijkst de eerste vissen uitzetten. Een zeer ruime stek met veel opties.

Stek 2: "The Source ". Via de akker in het zuiden loopt er via een bron water in het meer, dit spoelt zand mee waardoor er hier een ondiep plateau is ontstaan waar de vissen graag komen zonnen.

"The Meadow swim"
Op dit weideland zit u centraal op het water. De vissen trekken hier dus steeds door op weg naar andere stekken. Stek 3 ligt tevens dichtbij de sanitaire voorzieningen.

Stek 4A/ 4B "2îles" kan als stek voor een enkele visser geboekt worden of desgewenst samen als dubbele stek. Beide stekken bieden verschillende opties om vis te onderscheppen.

Route

Blackberry lake ligt in het rustige Villers en Prayères, in het noorden van Frankrijk, tussen Reims en Laon. Het adres is:

Chemin des Mauchamps 1
02160 Villers en Prayères
Les Sept Vallons